Social

Workshop de introducere în yoga la Târgu Mureș

Joi, 30 mai, de la ora 18.30 va avea loc primul eveniment dintr-o serie de 6 workshop-uri, toate gândite pentru cei ce doresc să aibă o bază solidă pentru practica lor de yoga și pentru viața de zi cu zi.

„Dacă ai simțit vreodată că ți-ai dori să începi să practici yoga, însă pare prea complicat, ciudat, consideri că nu ai suficientă flexibilitate sau pur și simplu nu știi de unde să o apuci, atunci acest workshop este cu siguranță pentru tine. Dacă te simți obosit sau încordat și cauți o modalitate accesibilă de a elibera tensiunea, atunci acest workshop este și pentru tine. Dacă te simți minunat, însă ți-ai dori să afli mai multe despre cum funcționează corpul, mintea și spiritul, totul într-o atmosferă primitoare și iubitoare, atunci asta este și pentru tine. Vino să faci primul pas în această practică minunată, care te va face să te simți ușor și revigorat”, a transmis Ava, organizatoarea evenimentului.

Se vor discuta câteva aspecte teoretice, cele 8 Ramuri Yoga, Pranayama (Respirație) și Bandhas, terminând sesiunea cu o meditație ghidată.

La final veți pleca cu o înțelegere mai bună a ceea ce înseamnă Yoga de fapt, un sentiment de lejeritate și o minte clară, înțelegerea conceptului de mișcare conștientă, o recomandare de practică pentru acasă și un material pe care îl puteți consulta oricând cu ușurință dacă doriți să reveniți asupra informației acoperite la curs.

Puteți să vă aduceți salteaua și niște haine lejere.

Locurile sunt limitate la 12, prin urmare este recomandată înscrierea pentru asigurarea locului printr-un SMS la 0740 893 436.

Investiția este de 70 lei și workshopul va avea loc pe Bulevardul Cetății nr. 1.

Post-ul Workshop de introducere în yoga la Târgu Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Workshop de introducere în yoga la Târgu Mureș

Credit autor: Elena.Polearus.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button