Social

Workshop pentru părinți – De la nevoile părinților la binele copiilor

Sâmbătă, 29 iunie, de la ora 10.00, Yaya Play organizează un workshop pentru părinți susținut de Cristiana Vulcu, Personal & Group coach.

Cristiana este un promotor al educației nonformale pentru tineri și adulți în Sibiu. Datorită background-ului pe care îl are în pedagogie, psihologie și coaching, a creat diverse programe de dezvoltare personală încă din 2014. În prezent facilitează atât ateliere de coaching pentru părinți, cât și sesiuni individuale. Oferă servicii de coaching, training și well-being pentru organizații. Este coach acreditat ICI (International Association of Coaching Institutes) și ANC.

Curs personalizat

Într-o lume în care toate sfaturile de parenting sunt generalizate, ea dorește să ofere ceva personalizat.

„Nu există rețete universale după care să le fie bine copiilor. Ce înseamnă acest bine? Unde își are izvoarele acest bine al lor? Oare, ca parinți, vă dați timp să vă uitați la voi și să vă întrebați dacă vouă vă este bine? Cum trăiți și manifestați binele vostru personal și cum îl transferați copiilor? Care sunt nevoile nespuse care mocnesc în fiecare doar pentru a trăi iluzia „să-i fie bine copilului”. V-ați gândit că felul vostru de a fi, a gândi, a vă comporta imprimă ceea ce urmează a fi binele copiilor? Pentru a le fi bine lor este nevoie să vă fie vouă bine, altfel nicio tehnică de parenting nu va da roade”, a transmis Cristiana Vulcu.

Atelierul se va desfășura într-un cadru de confidențialitate, confort și suport reciproc.

Pentru mai multe detalii puteți trimite un e-mail la contact@yayaplay.ro sau suna la 0748 084 837.

Post-ul Workshop pentru părinți – De la nevoile părinților la binele copiilor apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Workshop pentru părinți – De la nevoile părinților la binele copiilor

Credit autor: Elena.Polearus.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button