Sport

Adversarele echipelor noastre la fotbal

CFR Cluj, campioana României la fotbal (FOTO), va întâlni pe FC Astana din Kazakhstan, în primul tur preliminar al UEFA Champions League, conform tragerii la sorți care a avut loc marți, 18 iunie, la sediul UEFA de la Nyon, din Elveția. Partida tur se va disputa la Nur-Sultan (Astana), în 9/10 iulie, iar manșa secundă este programată în 16/17 iulie, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca.

Alte două echipe românești de fotbal și-au aflat adversarele din primul tur preliminar al UEFA Europa League, după tragerea la sorți care s-a efectuat tot marți, 18 iunie, la sediul UEFA de la Nyon, din Elveția. FCSB va înfrunta gruparea Milsami Orhei din Republica Moldova, jocul tur urmând a se disputa pe terenul vicecampioanei noastre. Universitatea Craiova o va avea ca adversară pe Sabail din Azerbaidjan, primul meci fiind programat în deplasare.

Cele două manșe se vor disputa în zilele de 11 și 18 iulie. Formația FC Viitorul Constanța, câștigătoarea Cupei României, va lua startul abia în turul secund preliminar.

Septimiu Cioloboc

The post Adversarele echipelor noastre la fotbal appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Adversarele echipelor noastre la fotbal

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button