Sport

„Arena Națională”, full la meciul România – Spania

Prima reprezentativă de fotbal a României va întâlni Spania în 5 septembrie, de la ora 21:45, la „Arena Națională” din București.
Meciul cu fosta campioană europeană și mondială face parte din etapa a 5-a a grupei preliminare F a Campionatului European din 2020 și se va disputa în fața unor tribune pline – „50.000 de spectatori, capacitatea permisă la un astfel de eveniment” – după cum a anunțat Federația Română de Fotbal pe site-ul său oficial.

Forul de la București mai precizează că „pe 5 septembrie, în ziua partidei, casieria din Bulevardul Basarabia va deveni punct de informare pentru suporteri. Aceștia pot afla diferite informații sau pot, în cazul unor erori, să preschimbe biletele pe care le dețin (pentru modificarea titularului sau a unor date incorecte). Punctul de informare va fi deschis între orele 12:00 și 21:45”.
Jocul România – Malta, din runda a 6-a a preliminariilor amintite, este programat duminică, 8 septembrie, de la ora 19:00, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.

Grupa F este condusă de (cu 9 puncte), urmată de Suedia (cu 7 puncte), România (cu 4 puncte), Malta (3 puncte), Norvegia (cu 2 puncte) și Insulele Feroe (fără nicun punct). Primele două clasate se vor califica la turneul final.

Septimiu Cioloboc

The post „Arena Națională”, full la meciul România – Spania appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: „Arena Națională”, full la meciul România – Spania

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button