Sport

Argint la Cupa României pentru Evelyn

Jucătoarea de tenis masă legitimată la Clubul Sportiv Școlar Târgu Mureș Ungvári Evelyn a cucerit medalia de argint la categoria junioarelor II în cadrul competiției finale a Cupei României, disputată în localitatea timișeană Dumbrăvița. Ea a fost devansată la categoria cadetelor de constănțeanca Bianca Mei Roșu, medaliile de bronz revenindu-le Danielei Găină (CSȘ Slatina) și Cristinei Sîngeorzan (CSM Bistrița). Dealtfel în concursul fetelor podiumul a fost mai diversificat în privința provenienței jucătoarelor și la junioare I, deși între medaliate s-au aflat trei constănțence, două de la LPS și una de la Farul, între ele „strecurându-se” bistrițeanca Ioana Sîngeorzan.

În schimb, întrecerile băieților au fost dominate clar de jucătorii de la CSA Steaua București, cu Darius Movileanu câștigător în ambele probe și un singur medaliat din afara clubului bucureștean.

Post-ul Argint la Cupa României pentru Evelyn apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Argint la Cupa României pentru Evelyn

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button