Sport

Bilanț CSM Târgu-Mureș, mult peste orice așteptări la primul an (IV)

Titlu și finală la handbal, cu junioarele

Secția de handbal a avut și ea rezultate foarte valoroase în primul an de activitate la CSM. Doar cu echipe feminine, Olimpic și Arena s-au reunit și ele sub culorile aceluiași club. Fetele de la Olimpic, cu Mihaela și Claudiu Evi au cucerit titluri cu junioarele la categorii mai mic în anii trecuți și și-au asumat un risc prin înscrierea în urmă cu doi ani a echipei de junioare I în Divizia A. Clasarea pe un loc la mijlocul clasamentului într-un campionat în care erau angrenate echipe cu pretenții de promovare și jucătoare cu experiență a fost o reușită. Odată cu trecearea la CSM lotul a fost întărit cu câteva dintre jucătoarele care au mai activat și la desființata SC Mureșul. Parcursul echipei de senioare a fost de-a dreptul impresionant, cu o grupă câștigată la pas, dar lipsa experienței și-a spus cuvântul în turneele de baraj pentru promovarea în Liga Națională. Nu același lucru se poate spune despre echipa de junioare I. Cu aproape întreg lotul care a jucat și în Divizie, tinerele trecute de la Olimpic la CSM au „defilat” în primele faze ale campionatului, au ajuns la turneul final de la Turda și au ridicat trofeul campioanelor și la ultima ediție ca junioare.

Aproape același lucru l-a reușit și echipa de la junioare II. Pregătită de Liana Costea, echipa a încheiat pe primul loc prima fază și a ajuns la turneul final disputat la sfârșitul săptămânii trecute la Cisnădie. Aici au cedat de două ori în fața unei echipe evident mai puternice, Corona Brașov (în grupă și în finală), dar calificarea în finala competiției poate fi considerată o altă mare realizare pentru cea mai tânără echipă din cadrul clubului.

La secția de handbal se poate pune întrebarea câte dintre jucătoare, în special cele care și-au încheiat junioratul și liceul, nu puține la număr, vor mai rămâne în orașul lor.

Post-ul Bilanț CSM Târgu-Mureș, mult peste orice așteptări la primul an (IV) apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Bilanț CSM Târgu-Mureș, mult peste orice așteptări la primul an (IV)

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button