Bilanț CSM Târgu-Mureș, mult peste orice așteptări la primul an (VII)

bilant csm targu mures mult peste orice asteptari la primul an vii

Revenire la seniori după decenii

Un sport olimpic cu echipe de fete și băieți care a activat în cadrul CSM Târgu-Mureș este poloul. La această disciplină, odată cu construirea Bazinului Olimpic de la complexul Week-end acest sport foarte popular cândva în Târgu-Mureș a revenit la viață. Mai multe cluburi rivale, uneori cu o rivalitate neconstructivă din păcate, au format echipe de copii, fete și băieți. La fete CS Torpi a chiar reușit să devină campioană la junioare. La masculin rezultatele au fost mai modeste și erau doar grupe mici, disciplina nefiind una foarte atractivă din punct de vedere financiar pentru cei mai tineri.

Trecearea la CSM a adus la încheierea primului an de activitate echipei antrenorului Cristian Ispir un nou titlu la junioare II. La masculin, după trei decenii de absență a apărut și o echipă de seniori. Sub bagheta directorului Toth Ferenc, cu antrenorul Edward Andrei, echipa reușit în ediția de debut un onorabil loc 6. Adevărat, în campionat sunt angrenate doar 9 echipe și lotul mureșenilor este alcătuit în mare parte din jucători rămași în afara altor echipe, cu puțini mureșeni, dar a reușit să se mențină pe un loc mult peste ceea la ce se așteptau majoritatea cunoscătorilor. Au depășit echipe cu o tradiție mult superioară, ca Politehnica Cluj, Crișul Oradea sau Amefa Arad, dar au obținut victorii și în fața celor de la Rapid București, clasați pe primul loc în spatele celor patru care luptă pentru podium, Steaua, Digi Oradea, Corona Sportul Brașov și Dinamo.

 

 

Post-ul Bilanț CSM Târgu-Mureș, mult peste orice așteptări la primul an (VII) apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Bilanț CSM Târgu-Mureș, mult peste orice așteptări la primul an (VII)

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.