Sport

Brașovul va găzdui Campionatul Mondial de alergare de 50 km

La Braşov va avea loc duminică, 1 septembrie, primul Campionat Mondial de atletism găzduit vreodată de România. Este vorba despre Campionatul Mondial de Alergare de 50 de km, organizat de Organizaţia Internaţională de Ultra-alergare (IAU), împreună cu Federaţia Română de Atletism şi cu sprijinul Primăriei Braşov.

Evenimentul va fi onorat de cei mai buni ultra-alergători ai momentului, din 31 de ţări reprezentând toate continentele – conform site-ului fra.ro.

Americanul Tony Migliozzi (FOTO) este unul dintre cei mai de seamă atleţi care va lua startul la competiție. În vârstă de 30 de ani, Migliozzi este dublu campion mondial, cucerind medalia de aur în 2015 și 2016, la Doha – în Qatar.
Tony Migliozzi concurează pentru SUA și în curse de 5.000 m, 10.000 m, semimaraton și maraton, în 2016 fiind declarat ultra-alergătorul american al anului.

Înscrierile la Campionatul Mondial de Alergare de 50 de km se pot face pe site-ul competiției, brasov50km.com, adresă de internet la care puteți descoperi toate informaţiile legate de concurs.

Septimiu Cioloboc

The post Brașovul va găzdui Campionatul Mondial de alergare de 50 km appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Brașovul va găzdui Campionatul Mondial de alergare de 50 km

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button