Brazilia, prima semifinalistă la Copa America

brazilia prima semifinalista la copa america

În Brazilia se desfășoară, între 14 iunie – 7 iulie, Copa America la fotbal, competiție rezervată naționalelor de seniori din America de Sud, la care au fost invitate și două selecționate din Asia – Japonia și Qatar.

Primul sfert de finală s-a disputat vineri dimineață, 28 iunie, la „Arena do Grêmio” din Porto Alegre, între Brazilia și Paraguay. Cum scorul a rămas neschimbat, 0-0, atât după timpul așa-zis regulamentar, cât și după prelungiri, s-a trecut la executarea loviturilor de departajare de la 11 metri, unde gazdele au avut câștig de cauză: 4-3, rezultat cu care Brazilia (FOTO) s-a calificat în semifinale.

Cel de-al doilea sfert de finală va avea loc vineri seară, 28 iunie, începând cu ora 22:00, pe „Estádio do Maracanã” din Rio de Janeiro, între naționalele Venezuelei și Argentinei.

Sâmbătă, 29 iunie, sunt programate ultimele două „sferturi”: Columbia – Chile (de la ora 2:00, la „Arena Corinthians” din São Paulo) și Uruguay – Perú (de la ora 22:00, la „Arena Fonte Nova” din Salvador).

Septimiu Cioloboc

The post Brazilia, prima semifinalistă la Copa America appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Brazilia, prima semifinalistă la Copa America

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.