Sport

Britanicii au dominat duatlon-ul de la „Transilvania Motor Ring”

La Cerghid, pe pista circuitul „Transilvania Motor Ring”, miercuri, s-au desfășurat întrecerile la standard-duatlon, competiție din cadrul Campionatelor Europene de Triatlon Multisport de la Tg.Mureș. Cursa a fost rezervată doar amatorilor (Age Group), aceștia având de parcurs 10 km în alergare, 40 km pe bicicletă și, în final, încă 5 km în alergare. Britanicii au dominat cursa, câștigând 14 dintre categoriile de vârstă incluse în competiție.

Dintre concurenții români care au luat startul, cele mai bune clasări le-au avut: Dumitrel Safca (locul I la 18-19 ani), Terebesi Istvan (locul II la 25-29 ani), Noemi Lupuj (locul I la 30-34 ani feminin), Bogdan Adrian (locul VI la 30-34 ani), Adrian Costea (locul V la 35-39 ani), Csergedi Istvan (locul VI la 35-39 ani), Diana Gal (locul VI la 35-39 ani feminin), Szekely Papp Cosmin (locul V la 40-44 ani), Andras Maier Magyarosi (locul VI la 40-44 ani) și Daniela Ionescu (locul VI la 45-49 ani feminin).

Joi seara, la Complexul de Sport și Agrement “Mureșul”, vor avea loc cursele “Dracula Kids Aquatlon și Dracula Night Swim”, urmând ca vineri, în aceeași locație, să se desfășoare întrecerile Campionatului European de Aquatlon, cu probe rezervate categoriilor Elite, Under 23, juniori, para-atleți și amatori (Age Group).

Campionatele Europene de Triatlon Multisport, care se vor încheia la 7 iulie, cuprind întreceri la 6 ramuri sportive, respectiv cros triatlon, duatlon, cros duatlon, aquatlon, triatlon pe distanță medie și aquabike. La întreceri participă în jur de 1700 de sportivi din 41 de țări.

Competiția este organizată de Federația Română de Triatlon și Clubul Master Ski&Bike, sub patronajul European Triathlon Union, în colaborare cu SportLife Multimedia Events și în parteneriat cu Primăria Municipiului Tîrgu-Mureș și Consiliul Județean Mureș.

Valeriu Voaideș

The post Britanicii au dominat duatlon-ul de la „Transilvania Motor Ring” appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Britanicii au dominat duatlon-ul de la „Transilvania Motor Ring”

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button