Sport

CALIFICARE LIGA 3 – CSM Târgu Mureș, 6-0 cu Sportul Petrești în primul meci de baraj

BARAJ. CSM Tg. Mureș a spulberat sâmbătă, 15 iunie, Sportul Petrești în meciul tur al barajului pentru accederea în Liga a 3-a. Scorul final 6-0 (4-0) pentru campioana județeană a Ligii a 4-a din Mureș scutește de orice comentariu și orice discuție privind echipa care va promova în ediția 2019-2020 în cea de-a treia ligă valorică (un fel de Divizia C de pe vremuri).

 

Golurile târgumureșenilor (echipă susținută din banii orașului de Primăria Târgu Mureș) au fost înscrise de Astafei (min. 4), Petra (min. 22), Ferfelea (min. 28 și min. 29), Bocicor (min. 68) și Candrea (min. 71). Scor de tenis de câmp, pe un teren Trans-Sil udat la pauză de o ploaie torențială care a luat locul caniculei (32 de grade Celsius) și a gonit o parte din cei aproximativ 900 de spectatori prezenți la meciul arbitrat la centru de clujeanul M. Chioran.

 

Sportul Petrești (echipă finanțată exclusiv din bani privați – a avut un buget de 130.000 de lei în această ediție de campionat și unele dificultăți financiare în pauza competițională din iarnă, când trei dintre cei mai buni jucători s-au transferat) a ratat promovarea în Liga a 3-a, după acest meci în care au întâlnit o echipă evident mai puternică, primul lor șut mai periculos înregistrându-se în minutul 77, când deja târgumureșenii opriseră motoarele (era 6-0).

 

CSM Târgu Mureș: Husar – Murar, Candrea, Birtalan, Calliani (76. Iușan) – Ința (56. Bocicor), Iliescu, Petra (73. Demian), Chirlejan (83. Laszlo) – Astafei (cpt.), Ferfelea. Antrenor Carol Secheș.

 

Sportul Petrești: Lepădat – Olteanu, Cutean, Ștefan, Stancu (46. Ignat) – Ludwig (46. Gavriluță), Cristea – Ianc (cpt.) (69. Mărginean), Buligă (46. Afrapt), Lăcătuș – Bălaș. Antrenor Doru Oancea.

 

Cartonașe galbene: Astafei (48), Chirlejan (58), Bocicor (88) / Ludwig (38).

 

Returul se dispută pe terenul celor din Petrești, în în 22 iunie, de la ora 17.30.

 

Andrei TUDORAN


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: CALIFICARE LIGA 3 – CSM Târgu Mureș, 6-0 cu Sportul Petrești în primul meci de baraj

Credit autor: admin.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button