Sport

Campionatul naţional de tir al MAI, la start

Prefectul județului Mureș, Mircea Dușa, a declarat deschisă ediția din acest an a Campionatului de Tir al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), care reunește peste 150 de sportivi din toată țara, reprezentând toate armele din minister.

Probele se desfășoară în poligonul din Sângeorgiu de Mureș, iar festivitatea de premiere va avea loc mâine, de la ora 12.

”Această competiție pune în valoare în primul rând calitățile profesionale acumulate de participanți și promovează concurența, frumusețea și tinerețea. Este o ocazie excelentă pentru participanți să își demonstreze experiența acumulată de-a lungul timpului, într-un climat colegial și în cele mai bune condiții organizatorice. Le doresc tuturor participanților mult succes, fie ca cel mai bun să câștige și, după competiție, le doresc să se bucure de frumusețile oferite de județul Mureș și Târgu-Mureș”, a declarat prefectul județului Mureș, Mircea Dușa.

(Redacţia)

Post-ul Campionatul naţional de tir al MAI, la start apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Campionatul naţional de tir al MAI, la start

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button