Sport

CFR Cluj a încasat cAstana

Cvintupla campioană a României la fotbal, CFR Cluj, se întrece cu formația FC Astana din Kazakhstan, în primul tur preliminar al UEFA Champions League. Partida tur s-a desfășurat marți, 9 iulie, la „Astana Arena” din Nur-Sultan, și s-a încheiat cu victoria neașteptată a gazdelor, care s-au impus cu 1-0 prin golul reușit de Evgeniy Postnikov în minutul 68.

Feroviarii clujeni (FOTO) au avut două mari ocazii de a deschide scorul, ratate însă de mijlocașul argentinian Juan Emmanuel Culio și atacantul francez Billel Omrani. Antrenorul Dan Petrescu nu i-a putut folosi pe atacantul George Țucudean, care are iarăși probleme cu inima și mijlocajul ofensiv croat Damjan Djoković, accidentat la antrenamentul din preziua meciului.

Manșa secundă se va disputa miercuri, 17 iulie, de la ora 21:00, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca.

Câștigătoarea va evolua în turul al doilea preliminar din UEFA Champions League contra formației Maccabi Tel-Aviv din Israel, iar învinsa va juca în turul secund preliminar al UEFA Europa League.

Septimiu Cioloboc

The post CFR Cluj a încasat cAstana appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: CFR Cluj a încasat cAstana

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button