Sport

Cinci noi medalii pentru România la Europenele de tenis de masă

Sportivii români au cucerit, marți, cinci noi medalii, dintre care patru de aur și una de argint, la Campionatul European de tenis de masă pentru juniori, de la Ostrava, din Cehia. La simplu juniori II, titlul continental a fost adjudecat de către Darius Movileanu, care a dispus în finală, cu 4-2, de un alt român, Iulian Chiriță. Acesta din urmă, alături de Eduard Ionescu, a devenit însă campion european la dublu masculin, cei doi reprezentanți ai țării noastre trecând în finala probei, cu 3-2, de francezii Hugo Deschamps și Alex Kouraichi.

La junioare II, Elena Zaharia (foto) și-a trecut în cont două medalii de aur, la simplu și dublu feminin. La simplu, aceasta a învins-o, în finală, cu 4-0, pe rusoaica Vlada Voronina, iar la dublu, alături de franțuzoaica Prithika Pavade, s-a impus în ultimul act cu 3-2 în fața perechii ruse Svetlana Dmitrienko/Anastasia Beresneva.

Cele cinci medalii se adaugă celor trei cucerite, zilele trecute, de sportivii români, respectiv cea de argint obținută de echipa de juniori I și cele de bronz aduse de echipa de junioare II și de dublul mixt format din Ioana Sîngeorzan și Darius Movileanu.

Valeriu Voaideș

The post Cinci noi medalii pentru România la Europenele de tenis de masă appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Cinci noi medalii pentru România la Europenele de tenis de masă

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button