Sport

CSM își cunoaște adversara la baraj

Seria Mureș din Liga IV Elite la fotbal mai are de disputat trei etape, dar se cunoaște deja echipa care va reprezenta județul Mureș la barajul de promovare în Liga III, care va avea loc în 16 și 23 iunie. CSM Târgu-Mureș mai are nevoie de o singură victorie pentru a-și asigura și din punct de vedere matematic locul pentru acest baraj. Adversara la baraj va fi campioana județului Alba, cunoscută deja. Aceasta este Sportul Petrești, care conduce înaintea ultimelor două etape cu 9 puncte față de a doua clasată. Echipa din Petrești a devansat echipe cu tradiție în eșalonul 3, cum sunt cele din Blaj, Zlatna sau Aiud. A obținut în 24 de partide 19 victorii, a încheiat alte 3 partide la egalitate și a suferit 2 înfrângeri, cu un total de 60 puncte și golaveraj 94-23.

Târgumureșenii au în acest moment un avans de 7 puncte față de a doua clasată, Mureșul Luduș, dar mai au de susținut întâlnirea din etapa a XXIII-a, în comuna Gheorghe Doja, cu Viitorul Ungheni, după care mai întâlnesc alte două echipe din subsolul clasamentului, ASC Sărmașu și ACS Miercurea Nirajului. Singura adversară mai bine clasată este Atletic Târgu-Mureș, pe care o vor întâlni la sfârșitul săptămânii viitoare, în „deplasare”. Jocul restanță cu Viitorul Ungheni, care se dispută miercuri, 22 mai, de la ora 18.00, poate consfinți așadar câștigarea ediției, dar echipa antrenorilor Seches Carol și Constantin Lungu are victorii pe linie și își dorește să încheie campionatul cu maximum de puncte.

Post-ul CSM își cunoaște adversara la baraj apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: CSM își cunoaște adversara la baraj

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button