Sport

CSM Tg.Mureș luptă pentru promovarea în Liga a III-a

Campioana județului Mureș la fotbal, CSM Tg.Mureș, va primi, sâmbătă, vizita campioanei județului Alba, Sportul Petrești, în manșa I a barajului de promovare în Liga a III-a. Partida, găzduită de stadionul Trans-Sil, va începe la ora 18.00. Meciul retur este programat în data de 22 iunie, la Petrești.

CSM Tg.Mureș (foto), antrenată de Secheș Carol, a câștigat detașat campionatul Ligii a IV-a Elite Mureș, bifând 26 de victorii din tot atâtea meciuri disputate. Târgumureșenii au marcat 179 de goluri și au primit doar 16, acumulând în final 78 de puncte, cu 14 mai mult decât cei de la Mureșul Luduș, echipă clasată pe locul secund.

Sportul Petrești s-a impus în Liga a IV-a a județului Alba cu 63 de puncte, având un bilanț de 20 de victorii, 3 remize și 3 înfrângeri. Pe poziția secundă a terminat Voința Sremț, cu 57 de puncte, podiumul fiind completat de CIL Blaj, cu 54 de puncte.

Câștigătoarea dublei manșe dintre CSM Tg.Mureș și Sportul Petrești va promova în cel de-al treilea eșalon fotbalistic al țării.

Valeriu Voaideș

The post CSM Tg.Mureș luptă pentru promovarea în Liga a III-a appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: CSM Tg.Mureș luptă pentru promovarea în Liga a III-a

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button