Sport

CSS Tg.Mureș, locul I la Campionatul Național de lupte

Luptătorii de la Clubul Sportiv Școlar Tg.Mureș au cucerit trei medalii, dintre care una de aur, la Campionatul Național rezervat cadeților, competiție desfășurată în perioada 30 mai – 2 iunie, la Constanța.
Biro Krisztian a câștigat întrecerile categoriei 71 kg, adjudecându-și medalia de aur și titlul de campion național, iar Csiki Ervin (65 kg) și Alex Matea (60 kg) au ocupat locurile II, respectiv III, obținând medaliile de argint și bronz.
De la același club, Beke Andras (60 kg), Alex Monai (110 kg) și Georgiana Lircă (53 kg, feminin), s-au clasat fiecare pe locul V la categoria lui de greutate.
În urma rezultatelor obținute de cei cinci băieți, CSS Tg.Mureș a ocupat locul I în ierarhia finală a cluburilor la lupte libere. Sportivii de la Clubul Sportiv Școlar sunt pregătiți de antrenorii Dragoș Vlad, Fazakas Csaba și Gyarmati Ferenc.
De la CS Mureșul, Tamas Bernadett (65 kg) și Aurelia Fodor (43 kg) au terminat pe locurile IV în concursul feminin, în timp ce Bereczki Norbert (65 kg) s-a clasat pe cea de-5-a poziție la categoria 65 kg, iar de la Clubul Sportiv Municipal Tg.Mureș, Marton Tamas (51 kg) și Marc Tănase (71 kg) au ocupat și ei locurile V la categoriile lor de greutate.

Valeriu Voaideș

biro kristian
CSS club

The post CSS Tg.Mureș, locul I la Campionatul Național de lupte appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: CSS Tg.Mureș, locul I la Campionatul Național de lupte

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button