Sport

Cupa E.ON Kinder la final

Cel mai mare turneu de fotbal juvenil din România, Cupa E.ON Kinder, s-a încheiat, duminică, la Tg.Mureş, cu festivitatea de premiere a ultimelor trei grupe de vârstă incluse în competiție.

La grupa celor născuți în 2008, trofeul a fost adjudecat de echipa Luceafărul 2010 Cluj, iar locurile II și III au fost ocupate de formațiile Academia U-Luceafărul Cluj, respectiv Juniorul Brașov.

La grupa 2010, locul I a revenit tinerilor fotbaliști de la Real Junior Vaslui, aceștia fiind urmați pe podium de cei de la Academia U-Luceafărul Cluj și CSJ Știința U Craiova. În fine, la grupa 2012, turneul a fost câștigat de Academica Transilvania Tg.Mureș, podiumul fiind completat de CSC Giroda și Interstar Sibiu.

Golgheterii celor trei grupe de vârstă au fost Andrei Ciortea (Academia U-Luceafărul) la 2008, Ștefan Miszti (Academia U-Luceafărul) la 2010 și Răzvan Cormoș (Academica Transilvania) la 2012. Premii speciale au primit Șerban Bara (Luceafărul 2010) la grupa 2008, Denis Ciobanu (Real Junior Vaslui) la 2010 și Marco Avram (Academica Transilvania) la categoria celor născuți în 2012.

Reamintim că, prima serie a competiției, ce a cuprins grupele de vârstă 2007, 2009 și 2011, s-a încheiat joi, 5 septembrie.

Medaliatele celor trei grupe au fost:

-la 2007 : Locul 1:  CFR Cluj; Locul 2: Academia U- Luceafărul Cluj; Locul 3: ACS Tâmpa Kids;

-la 2009:  Locul 1:  CFR Cluj; Locul 2: Academia U-Luceafărul Cluj; Locul 3: Interstar Sibiu;

-la 2011:  Locul 1:  Junior Suceava; Locul 2:  ACS Kinder Sângeorgiu de Mureș; Locul 3:  Luceafărul Cluj Napoca;

Golgheterii primei serii au fost: Cristian Luca (Interstar Sibiu) la grupa 2011, Mihnea Stroe (Juniorul Brașov) la 2009, respectiv Vlad Oargă (Academia U-Luceafărul Cluj) și Horațiu Florea (Best Kids Reghin), ambii la grupa 2011.

Ambasadorul ediției din acest an a competiției a fost Ilie Dumitrescu, component al Generației de Aur.

Cupa E.ON Kinder, ajunsă la cea de-a 13-a ediție, a fost organizată de ACS Kinder Sângeorgiu de Mureș, în parteneriat cu Grupul E.ON România, Sportlife și Primăria Municipiului Tg.Mureș.

Valeriu Voaideș

The post Cupa E.ON Kinder la final appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Cupa E.ON Kinder la final

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button