Sport

Curs de pilates la Târgu Mureș

Miercuri, 14 august, Alb Yoga and Movement organizează un curs de pilates de la ora 18.00 la sediul lor de pe Bd. Cetății, nr. 1.

Metoda dezvoltată de Joseph Pilates la începutul secolului XX a apărut în urma nevoii proprii de recuperare și creștere a anduranței și forței corpului. Viziunea lui era ca oamenii să dezvolte un trup armonios și puternic, în echilibru cu o minte limpede, fiind un student yoga la rândul său.

„Noile ore de Pilates sunt exact ceea ce ai nevoie pentru a aduce mai multă atenție în zona centrului, a activa musculatura lui și a promova forța și echilibrul în corp. Aceste ore îți vor întări abdomenul și stabiliza coloana vertebrală, prin izolarea mișcărilor, fiind perfecte pentru a crea forța și stabilitatea necesare claselor dinamice de yoga, precum Solar Vinyasa și de asemenea pentru practicarea unor posturi mai avansate”, au transmis organizatorii.

Metoda Pilates poate fi una provocatoare, însă o variantă care poate fi practicată în siguranță de oricine, pentru a sculpta trupul și a simți o îmbunătățire și o creștere a agilității și comfortului în mișcările de zi cu zi.

Locurile sunt limitate la 10, prin urmare este recomandată înscrierea pentru asigurarea locului prin mesaj privat pe facebook sau mesaj text la 0740 893 436.

Post-ul Curs de pilates la Târgu Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Curs de pilates la Târgu Mureș

Credit autor: Elena.Polearus.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button