Sport

Daniel Nicușan, 10 medalii la Naționale

După cele trei medalii cucerite la Naționalele de înot disputate la Miercurea Ciuc de către Fángli Henrietta, mureșenii au mai cucerit alte 14 medalii.

Alte trei medalii la categoria Seniori au fost obținute de mai tânărul ei coleg de la clubul CSM Târgu Mureș Daniel Nicușan, care și-a completat palmaresul cu alte 7 medalii la Tineret. La Seniori s-a clasat pe locul II tot la stilul bras, în probele de 50 și 100 metri, cucerind și un bronz la 100 de metri mixt. Dacă la Seniori nu a urcat pe prima treaptă, a reușit de trei ori acest lucru la Tineret. A obținut aur la 50 și 100 metri bras, ambele cu record național, 100 metri mixt, argint la 50 m fluture și bronz la 200 m mixt, 50 m liber și 100 m spate.

Lotul CSM Târgu Mureș, însoțit de antrenorul Bartalis Károly, a fost alcătuit din doar trei sportivi. Al treilea a fost Mészáros Balázs, care a cucerit la rândul său o medalie de bronz la Tineret, în proba de 200 m bras și alte 6 la Juniori: argint la 100 și 200 m bras, bronz la 50 m bras, 100 m fluture, 200 m mixt și 50 m liber.

Totalul medaliilor cucerite de cei trei este așadar de 20 de medalii, 6 la Seniori, 8 la Tineret și 6 la Juniori.

Post-ul Daniel Nicușan, 10 medalii la Naționale apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Daniel Nicușan, 10 medalii la Naționale

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button