Sport

Debuturi mureșene în loturile de handbal

Campionatele de handbal feminin se află în vacanță competițională deoarece reprezentativa României se află la turneul final al Campionatului Mondial, care debutează la sfârșitul săptămânii, în Japonia. Profitând de această pauză, loturile de Tineret și Junioare au organizat în această perioadă mai multe acțiuni. Acestea cuprind pregătiri centralizate și diverse turnee și jocuri amicale.

În aceste loturi se află și jucătoare de la cluburile târgumureșene. La lotul de Tineret a fost convocată și Ioana Ugran, portarul formației de Divizia A CSM Târgu Mureș. Acest lot s-a aflat într-un stagiu de pregătire la Ploiești, a participat între timp la un turneu amical în Ungaria, la Siofok, în perioada 5-12 decembrie va participa la un alt turneu internațional în Franța, la Marseille, iar în perioada 16-22 decembrie va susține la București două jocuri amicale cu reprezentativa similară a Cehiei. În lotul selecționerului Dragoș Dobrescu va debuta o altă jucătoare de la CSM, Maria Ola, iar pentru turneul din Franța se va mai alătura Monica Bărăbaș. Din lotul lărgit mai fac parte Flavia Munteanu și Andreea Târșoagă, dar ultima se află încă în recuperare.

Program bogat și pentru junioare

Tot în această perioadă, lotul de junioare, cu antrenorii Horațiu Pașca și Mihaela Evi, ultima de la CSM Târgu Mureș, se află și el într-un stagiu de pregătire centralizat, la Izvorani. La finalul acestui stagiu, tinerele „tricolore” vor susține o dublă amicală cu echipa Elveției. Din acest lot (lărgit) fac parte și șase jucătoare de la echipele târgumureșene. Dintre cele convocate pentru această acțiune, două provin de la CS Arena, Andreea Țîrle și Corina Lupei, ambele evoluând cu dublă legitimare și la divizionara A CNE Râmnicu Vâlcea. În lotul lărgit se mai află și Alexia Gherghe, neconvocată la această acțiune. Alte trei jucătoare mureșene fac parte din lotul CSM Târgu Mureș, echipă angajată pe două fronturi, lideră în seria junioarelor I și pe locul secund în seria D a Diviziei A. Cele trei sunt Sarah Darie, Carla Lăcătuș și Tania Coșarcă, ultima fiind și ea debutantă.

Recent, echipele de junioare ale celor două cluburi s-au întâlnit în joc direct, iar în imagine cinci dintre cele șapte, adversare de această dată, sunt convocate la loturi.

Post-ul Debuturi mureșene în loturile de handbal apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Debuturi mureșene în loturile de handbal

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button