Sport

Din nou fără replică

Echipa feminină de baschet BS Sirius-CS Mureșul Târgu Mureș a fost din nou surclasată în etapa a IV-a a Ligii Naționale, 48-104 (10-31, 11-34, 20-18, 7-21) pe teren propriu cu CSM Satu Mare. Mureșencele au avut în față una dintre cele mai puternice echipe ale campionatului și era de așteptat o victorie a oaspetelor, dar și așa evoluția echipei antrenorului Ionel Brustur a fost una dezamăgitoare. Au înscris primul coș abia la scorul de 0-17, după ce reușiseră contraperformanța de a nu atinge nici inelul la primele 4 sau 5 aruncări la coș, și raportul la mingi recuperate era la un moment dat 0-10. După un prim sfert care a scos în evidență raportul de forțe, era de așteptat ca sătmărencele să mai slăbească ritmul. Acest lucru nu s-a petrecut nici în al doilea act și scorul de la pauza mare părea cu unul cu punctaj de rezultat final în dreptul oaspetelor.

Fără idei, fără soluții

Sătmărencele au mai redus ritmul doar la reluare și actul al treilea fost chiar câștigat de către mureșence la o diferență de un coș. Desigur, despre o revenire nu se punea problema cu un 41-83 la ultima pauză, dar și așa echipa oaspete a accelerat din nou spre final, depășind fără probleme granița „sutei”. Bineînțeles, toate datele statistice le-au fost favorabile, o echipă care a avut nu mai puțin de cinci jucătoare cu peste 10 puncte și 10 reușite de 3:  Bernice Mosby a înscris 19,Maja Miljkovic (1×3), Andreea Huțanu (2×3) și  Alina Podar (4×3), toate câte 16, Andreea Olah 13 (1×3).

De la mureșence doar Meszáros Kata și Gál Emese au reușit acest lucru, cu 13, respectiv 12 puncte, a doua cu toate punctele reușite din cele 4 coșuri de 3. Alte două reușite de la distanță a mai înscris doar Andreea Feiseș, dar a rămas cu cele 6 puncte, câte a reușit și Diana Ignat. Americanca Brittney Rachel Dunbar a făcut și-a trecut și ea în cont 7 puncte, iar Szász Réka și Alexandra Bobar câte 2.

Post-ul Din nou fără replică apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Din nou fără replică

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button