Sport

Doi brașoveni și un harghitean, convocați pentru turneul din Japonia

Naționala de fotbal a României, alcătuită din jucători sub 16 ani, participă la un turneu amical în Japonia. Selecționata tricoloră va disputa trei partide în compania reprezentativelor similare ale țării gazdă (12 iunie), Mexicului (14 iunie) și Nigeriei (16 iunie).

Printre cei 20 de jucători convocați de selecționerul Adrian Văsâi în vederea acestor jocuri se numără mijlocașul Csala Robert, de la FK Miercurea Ciuc, precum și doi componenți ai echipei ACS Kids Tâmpa Brașov, respectiv fundașul Sergiu Pîrvulescu și mijlocașul David Antone.

Naționala Under 16 a României se pregătește în vederea campaniei de calificare la Campionatul European din 2020, găzduit de Estonia. Echipa țării noastre a fost repartizată în grupa a 10-a preliminară, alături de Rusia, Elveția și San Marino. Meciurile se vor desfășura în sistem turneu, în perioada 24-30 octombrie, în România, primele două clasate urmând să se califice în Turul de Elită, ultima fază premergătoare turneului final.

Valeriu Voaideș

The post Doi brașoveni și un harghitean, convocați pentru turneul din Japonia appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Doi brașoveni și un harghitean, convocați pentru turneul din Japonia

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button