Sport

Dublă rapidă, cu …Rapid

Popicarele mureșene au susținut pe arena Electromureș din Târgu Mureș ultimele jocuri din prima fază al Campionatelor
Naționale pe echipe. A fost o dublă în care unele dintre jucătoare au evoluat în ambele jocuri, fiind disputate întâlniri atât la senioare, cât și la junioare, ambele cu Rapid București. Echipele antrenorilor Orosz István și Seres Jozsef au reușit o victorii clare, ambele reușind astfel calificarea la turneul final de pe prima poziție a clasamentului.
Prima întâlnire a fost cea de la senioare, unde Electromureș Romgaz s-a impus cu 2-0, 7-1 la puncte de meci și 3271-3119 la totalul de popice doborâte. Pentru formația mureșeană, deținătoare a titlului și calificată în semifinalele Ligii Campionilor care vor avea loc în Serbia, la Apatin, la sfârșitul aceste luni, au evoluat următoarele jucătoare: Seres Bernadett (527 p.d.), Duka Tilda (574 p.d., din nou cu cel mai valoros rezultat al meciului), Szabo Julia Emese (558 p.d.), Miclos Katalin (536 p.d.), Maria Ciobanu (550 p.d.) și Fekete Réka (526 p.d.). Din echipa oaspete cel mai bun rezultat a fost obținut de cunoscuta jucătoare, veterana Luminița Dogaru, transferată de la Conpet Petrolul Ploiești la Rapid, cu 562 p.d.
Trei participante la dublă
Dintre cele șase jucătoare care au evoluat în prima garnitură, trei au făcut parte și din cea a junioarelor, campioane la rândul lor. Echipa de junioare s-a impus cu 3023 p.d.-2821 p.d., componentele lotului obținând următorele rezultate, în ordinea evoluției:

Seres Bernadett 547 p.d., Vita Anita 483 p.d., Szabo Julia Emese 518 p.d., Stana Diana (12 ani) 423 p.d., Bato Judit Katalin 521 p.d., Fekete Réka 531 p.d.
Ambele turnee finale în competiția pe echipe vor avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 21-22 martie la junioare, 2-3 mai la senioare.

Post-ul Dublă rapidă, cu …Rapid apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Dublă rapidă, cu …Rapid

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button