Sport

Echilibru rupt rapid, victorie fără emoții

Echipa feminină de handbal CSM Târgu Mureș a obținut a treia victorie în noua ediție din Divizia A, 35-24 (20-14) în deplasarea din etapa a IV-a, la Baia Mare, cu CS Marta din localitate.

După remiza de pe teren propriu cu Crișul Chișineu Criș și două săptămâni de pauză, mureșencele au abordat partida de la Baia Mare cu prudență, cunoscând faptul că maramureșencele luptă de fiecare dată cu multă ardoare, îndeosebi în fața fruntașelor. Evident, în funcție de posibilități, dar plusul de valoare avea să decidă. Gazdele au și reușit să facă față, dar numai o jumătate de repriză, în care s-au aflat în permanență la conducere. Mureșencele au reușit să se conecteze la joc și să treacă la conducere în a doua jumătate a primei reprize. Au condus mai întâi la 10-9, apoi au reușit să se desprindă la două goluri, dar până la pauză și-au impus jocul și s-au desprins la 6.

Joc de conservare, fără riscuri

Partea a doua a partidei a fost una practic fără istoric. Fără să mai forțeze, oaspetele și-au majorat rapid avantajul și până la final doar diferența de pe tabelă mai putea ridica semne de întrebare. La jumătatea părții a doua avantajul a ajuns la 10 goluri, aceeași fiind înregistrat și la intrarea în ultimele 10 minute. La 20-30, patru goluri consecutive reușite de băimărence pe fondul relaxării apărării mureșene mai putea pune problema unei reveniri. Cele care au revenit au fost tot elevele antrenorului Daniel Pop, Mihaela Evi aflându-se la o acțiune a pentru alcătuirea unui lot de junioare la categoriile de vârstă mai mici. Avantajul de 10 goluri a fost refăcut și până la final a mai fost adăugat unul. CSM rămâne însă în continuare pe locul secund, după arădencele de la Crișul, care au reușit victorii mai concludente în jocurile cu celelalte adversare și se întrevede un duel între cele două, urmând să se mai întâlnească de trei ori. În etapa viitoare, ultima a turului 1, CSM va primi vizita formației CSU Universitatea de Vest Timișoara, în timp ce echipa din Chișineu Criș va avea o deplasare mai dificilă, la CSU Reșița.

Marcatoarele echipei mureșene în jocul de la Baia Mare au fost:

Monica Bărăbaș 9, Georgeta Bucin 7, Flavia Munteanu 7, Ioana Moldovan 5, Carla Lăcătuș 2, Tania Coșarcă 2, Luciana Bercea, Carina Ghemeș și Sarah Darie câte 1 gol.

Post-ul Echilibru rupt rapid, victorie fără emoții apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Echilibru rupt rapid, victorie fără emoții

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button