Sport

Etapă importantă la handbal juniori

În etapa a X-a din cadrul seriei B a Campionatului Național de handbal al juniorilor I, a treia a returului, cele două echipe ale județului Mureș au de susținut partide importante. Aflată pe locul 3, finalista ediției trecute la această categorie de vârstă, CSȘ Sighișoara are însă o sarcină foarte dificilă. La 1 punct în spatele ocupantei locului 3, CSȘ Odorheiu Secuiesc, sighișorenii vor juca sâmbătă, în deplasare, pe terenul liderului CSȘ Dinamo Brașov. Mureșenii au cedat în tur la limită (35-36), după care brașovenii și-au continuat cursa de regularitate, câștigând toate întâlnirile. O sarcină mult mai ușoară va avea a doua echipă mureșeană, LPS Târgu Mureș. Aflată pe locul 4, dar la 7 puncte în urma sighișorenilor, ei vor întâlni în această etapă pe teren propriu ultima clasată, LPS Florin Fleșeriu Sebeș. Întâlnirea va avea loc în sala LPS, tot sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 12.00.

Cu un eșec, CSȘ Sighișoara poate pierde mult teren în tentativa de a ajunge din urmă liderul, iar pentru CSȘ Târgu Mureș o firească victorie i-ar menține doar în lupta pentru calificarea la turneele semifinale.

Post-ul Etapă importantă la handbal juniori apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Etapă importantă la handbal juniori

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button