Sport

Euforie pe ghete cu Adina Ința, la Reghin

Dacă îți era dor de mișcare în aer liber acum ai ocazia sâmbătă, 2 octombrie, de la ora 12.00, în Piațeta Libertății din Reghin, vis a vis de Lidl, să participi la cel mai mare eveniment pe ghete din județul Mureș și să te distrezi împreună cu fetele de la Kangoo Club Reghin coordonate de Adina Ința.

Instructori de top, invitați

La eveniment vor participa instructori internaționali printre care bineînțeles că nu va lipsi cea care a adus în România acest minunat sport, Kinga Sebestyen – CEO Kangoo Jumps România.

”Avem alături instructori din Alba Iulia: Elena Bujor Bartha, Turda: Cristina Drăgoiu, Bistrița: Fabiola Mureșan, Sovata: Edit Biro, Toplița: Ana Maria Cora Cotfas, Miercurea Ciuc: Ramona Grunesz, Gherla: Chiș Carla Marissa. Dacă nu ai participat la niciun eveniment la care a fost prezentă Kinga este momentul să o faci deoarece atmosfera incendiară pe o muzică specifică orelor de kangoo jumps te va umple de energie și bună dispoziție. Un lucru foarte important este că acest sport pe ghete a fost conceput pentru reabilitare/recuperare după diferite accidentări și poate fi practicat de grupe de vârste între 6 – 90 de ani, drept urmare nu te îngrijora dacă nu te-ai urcat niciodată pe ghete deoarece vei avea parte de coregrafii simple pe o muzică antrenantă și bonus vei primi informații de bază despre o nutriție în armonie cu tine și sănătatea ta, pliante cu rețete simple dar sănătoase, gustări, apă și multă voie bună”, au transmis organizatorii, prin intermediul unui comunicat de presă.

Surprize pentru participanți

Totodată, în cadrul evenimentului va exista posibilitatea de a participa și la un Cros pe ghetele KJ unde se va acorda un voucher de 25% reducere pentru achiziționarea unei pereche de ghete kangoo jumps.

”Dorim să îți răsplătim participarea la eveniment așa că după Cros va avea loc o tombolă cu premii în cadrul căreia poți câștiga două perechi de ghete KJ, zece maiouri și cinci perechi de gantere”, au mai transmis organizatorii.

Participarea la eveniment este condiționată de rezervarea ghetelor la numărul de telefon: 0745 463 570 sau, în limita ghetelor disponibile, la eveniment.

(Redacția)

Post-ul Euforie pe ghete cu Adina Ința, la Reghin apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Euforie pe ghete cu Adina Ința, la Reghin

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button