Expediție de canoe și bushcraft pentru mureșeni

expeditie de canoe si bushcraft pentru mureseni

Fanii sporturilor extreme pe apă au parte de o supriză în acest an din partea echipei Outdoor Experience care vor organiza expediții de canoe îmbibate cu un iz de bushcraft.

„Dorind sa reînviem atmosfera din zona de frontieră, înnoptările vor fi în locurile cele mai simpatice, sub foaie de cort, hamac, eventual cort. Aceste ture sunt organizate strict pentru persoane interesate de bushcraft, cu gândul ca cine e interesat să participe, să dispună de echipamentul necesar: pentru gătit, înnoptat și cel puțin 5 tipuri de cuțite si 3 topoare de diferite mărimi, adică tot ce e necesar pentru a petrece doua nopți în natură indiferent de condițiile meteo”, au transmis organizatorii evenimentului.

Programul conține parcurgerea distanței de 20-30 km pe zi, hămăceală, pescuit, gătit în aer liber, schimb de experiență, socializare la o gură de whiskey sau pălincă în jurul focului de tabără și multe altele.

Organizatorii sunt ghizi de rafting și caiac/canoe, cu peste 40 de râuri vâslite în țară. Majoritatea ghizilor sunt biologi și geologi de meserie, iar când nu vâslesc pe ape, cutreieră în natură după melci, păsari și pietrii, fiind o sursă sigură de informații legate de floră si faună.

Prețul excursiei este de 300 lei de persoană. Programul începe vineri după masă spre seară și se termină duminică după masa.

Pentru mai multe detalii, puteți trimite un e-mail la office@outdoorexperience.ro sau suna la 0747 835 624 sau 0744 403 234.

Post-ul Expediție de canoe și bushcraft pentru mureșeni apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Expediție de canoe și bushcraft pentru mureșeni

Credit autor: Elena.Polearus.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.