Sport

FCSB, meci oficial la Târgu-Mureș

Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Târgu-Mureș, vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfășurării meciului de fotbal din data de 26 octombrie dintre AFC Hermannstadt și FCSB.

Meciul din Liga I va începe la ora 20.30, accesul pe stadionul Transil din Târgu-Mureș va fi permis începând cu ora 19.00, raspunderea pentru asigurarea măsurilor de ordine și siguranță în interiorul stadionului revine clubului organizator.

Jandarmii recomandă participanților, în scopul prevenirii incidentelor nedorite:

– să respecte măsurile luate de organizatori și indicațiile jandarmilor aflați în dispozitivele de ordine publică pentru desfășurarea evenimentului în condiții de maximă siguranță;

– să se delimiteze de persoanele sau grupurile de persoane care se manifestă contrar normelor de conduită civică sau care prezină un comportament deviant;

– să vină din timp la stadion pentru a evita aglomerația și staţionarea îndelungată la filtrele de control;

– să nu poarte asupra lor obiecte interzise prin lege sau de organizator și să nu afișeze inscripții care incită la ură națională, rasială, religioasă sau la discriminări de orice fel și la violență.

Andreea GONDOR

 

 

 

Post-ul FCSB, meci oficial la Târgu-Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: FCSB, meci oficial la Târgu-Mureș

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button