Sport

FCSB, pe toboganul Ligii I de fotbal

Etapa a 6-a din Liga I de fotbal a continuat duminică, 18 august, cu două partide: FC Botoşani – Universitatea Craiova 1-1 și FCSB – CSM Politehnica Iaşi 1-2 (FOTO, la Pitești).

Degringolada cuntinuă așadar în tabăra celor de la FCSB, care ocupă locul 11 în clasament, cu numai 4 puncte. O altă echipă istorică, Dinamo București, se află pe ultima treaptă, a 14-a, cu 3 puncte!!!

Ultimele meciuri ale rundei se vor disputa luni, 19 august: FC Voluntari – Gaz Metan Mediaş (de la ora 18:00) și Astra Giurgiu – FC Viitorul Constanţa (cu start la ora 21:00).

Etapa a debutat vineri, 16 august, cu întâlnirile: AFC Hermannstadt – Academica Clinceni 2-1 (la Tg.-Mureș) și Chindia Târgoviște – Dinamo București 3-2. Sâmbătă, 17 august, a avut loc un singur joc, care a fost transmis în direct și integral de postul nostru de radio: Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – CFR Cluj 1-1.

În clasament conduce campioana la zi, CFR Cluj (cu 14 puncte), urmată de CSM Politehnica Iaşi (tot cu 14 puncte) și FC Viitorul Constanţa (cu 11 puncte).

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe se menține pe locul 7 (cu 8 puncte).

Septimiu Cioloboc

The post FCSB, pe toboganul Ligii I de fotbal appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: FCSB, pe toboganul Ligii I de fotbal

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button