Finale dezechilibrate la handbal junioare II

finale dezechilibrate la handbal junioare ii

Ziua finalelor din cadrul turneului final al Campionatului Național de handbal junioare II, disputat la Cisnădie, a fost una extrem de dezechilibrată. Pentru medaliile de bronz CSM București a învins categoric echipa gălățeană, scor 34-24, iar în finala mare scorul a fost și unul și mai categoric: 40-25 (20-11) pentru Corona. Debutul întâlnirii lăsa impresia unui joc echilibrat, dar nu așa au stat lucrurile. După patru atacuri ratate de brașovence și trei de mureșence, acestea din urmă au deschis scorul după mai bine de două minute de joc. A fost și singura dată când s-au aflat la conducere. Adversarele au egalat în același minut 3, după care au reușit o serie de cinci goluri. Mureșencele poate ar fi ținut mai mult pasul, dar la 1-1 au ratat un 7 metri, după care au mai trimis de trei ori în bară. Jocul a devenit astfel total dezechilibrat. Cu o apărare foarte agresivă, Corona s-a distanțat până la 10 goluri înainte de pauză și și-a mărit avantajul la reluare. Fără soluții în atac, fără apărare și poartă, mureșencele au jucat resemnate în partea a doua. În minutul 50 s-a ajuns la cea mai mare diferență (35-19), după care Corona a evoluat mai mult cu rezervele, păstrând și în aceste condiți distanța.

Este un rezultat remarcabil totuși pentru echipa mureșeană, care a avut și o jucătoare nominalizată în echipa turneului. Aceasta a fost Andreea Țîrle (foto), desemnată cel mai bun pivot.

Pentru CSM în finală au înscris nu mai puțin de 10 jucătoare: Diana Opriș 5, Tania Coșarcă 4, Kacso Andrea 3, Gál Anna 3, Roxana Guță 2, Andreea Țîrle 2, Ștefania Virag 2, Székely Kincsö 2, Alexia Gherghe 1, Corina Lupei 1.

Primale patru marcatoare ale echipei Corona au înscris mai multe goluri decât CSM: Gogîrlă 10, Necula 6, Olaru 6, Iordachi 4.

Post-ul Finale dezechilibrate la handbal junioare II apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Finale dezechilibrate la handbal junioare II

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.