Sport

FOTBAL AMERICAN – Mureș Monsters se pregătește pentru al doilea meci disputat în postură de gazdă din sezonul regulat

MECI ACASĂ. Deși în cele două jocuri disputate până acum în Campionatului Național de Fotbal American ediția 2019 echipa Mureș Monsters a pierdut (0-60 acasă, cu campioana en-titre, Cluj Crusaders, și 0-7 în deplasare cu Reșița Locomotives – foto din meci), pasionații de fotbal american au ocazia să vadă un nou meci pe terenul Mureșeni.

 

În 5 mai 2019, tânărul lot al mureșenilor de la Monsters – echipa fiind refăcută după ce anul trecut a fost nevoită să renunțe la disputarea ultimului meci din CNFA – va disputa cel de-al doilea meci pe teren propriu din sezonul regulat 2019 (al șaselea din istoria sportului în România), în compania bănățenilor de la Timişoara 89ers.

 

În ultimul meci din campionat, Timişoara 89ers a pierdut cu 21-0 pe terenul campioanei Cluj Crusaders. În această ediție de campionat participă cinci echipe: Cluj Crusaders, Bucharest Rebels, Timişoara 89ers, Reșița Locomotives și Mureș Monsters.

 

Andrei TUDORAN


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: FOTBAL AMERICAN – Mureș Monsters se pregătește pentru al doilea meci disputat în postură de gazdă din sezonul regulat

Credit autor: admin.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button