FOTBAL AMERICAN – Mureș Monsters se pregătește pentru al doilea meci disputat în postură de gazdă din sezonul regulat

fotbal-american-–-mures-monsters-se-pregateste-pentru-al-doilea-meci-disputat-in-postura-de-gazda-din-sezonul-regulat

MECI ACASĂ. Deși în cele două jocuri disputate până acum în Campionatului Național de Fotbal American ediția 2019 echipa Mureș Monsters a pierdut (0-60 acasă, cu campioana en-titre, Cluj Crusaders, și 0-7 în deplasare cu Reșița Locomotives – foto din meci), pasionații de fotbal american au ocazia să vadă un nou meci pe terenul Mureșeni.

 

În 5 mai 2019, tânărul lot al mureșenilor de la Monsters – echipa fiind refăcută după ce anul trecut a fost nevoită să renunțe la disputarea ultimului meci din CNFA – va disputa cel de-al doilea meci pe teren propriu din sezonul regulat 2019 (al șaselea din istoria sportului în România), în compania bănățenilor de la Timişoara 89ers.

 

În ultimul meci din campionat, Timişoara 89ers a pierdut cu 21-0 pe terenul campioanei Cluj Crusaders. În această ediție de campionat participă cinci echipe: Cluj Crusaders, Bucharest Rebels, Timişoara 89ers, Reșița Locomotives și Mureș Monsters.

 

Andrei TUDORAN


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: FOTBAL AMERICAN – Mureș Monsters se pregătește pentru al doilea meci disputat în postură de gazdă din sezonul regulat

Credit autor: admin.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.