Sport

FOTBAL – CSM Târgu Mureș începe barajul pentru promovarea în Liga a 3-a cu o echipă finanțată exclusiv din fonduri private

BARAJ. Sâmbătă, 15 iunie, de la ora 18, pe stadionul Trans-Sil din Târgu Mureș are loc manșa tur a barajului de promovare în Liga a 3-a la fotbal dintre campioanele județelor Mureș și Alba, CSM Târgu Mureş (în foto dreapta) și Sportul Petreşti (în foto stânga). Intrarea este liberă, au anunțat organizatorii.

 

Echipa mureșeană, susținută financiar din banii publici ai orașului, prin Primăria Târgu Mureș, va întâlni o echipă care reprezintă un sat component al municipiului Sebeș, care s-a înființat doar în urmă cu patru ani și care este una dintre puținele formații din cel de-al 4-lea eșalon competițional cu o finanțare venită exclusiv din fonduri private – a avut în acest campionat un buget de aproximativ 130.000 de lei și este finanțată (în principal) de Eugen Chircă, care este și președintele clubului.

 

În pauza competițională din iarnă, din cauza dificultăților financiare, echipa (antrenată de Doru Oancea) a fost părăsită de trei jucători de bază, dar, deși în retur a avut doar 15 jucători, a terminat campionatul cu 6 puncte mai mult decât ocupanta locului secund și cu un golaveraj 100-25 (golgheterul echipei este Bălaș, cu 19 goluri marcate). Președintele și finanțatorul clubului a precizat că obiectivul echipei este promovarea în Liga a 3-a.

 

Returul meciului de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a va avea loc în 22 iunie, de la ora 17.30. Conform regulamentului FRF, dacă egalitatea (puncte și golaveraj) se menține după disputarea celor două jocuri de baraj, golurile marcate în deplasare contează dublu şi se declară câştigătoare echipa cu cel mai bun golaveraj. Dacă şi în aceste condiţii egalitatea persistă, jocul retur se va prelungi cu două reprize a câte 15 minute. În cazul în care egalitatea se menţine şi după reprizele de prelungire, echipa câştigătoare va fi desemnată în urma executării loviturilor de departajare.

 

Andrei TUDORAN


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: FOTBAL – CSM Târgu Mureș începe barajul pentru promovarea în Liga a 3-a cu o echipă finanțată exclusiv din fonduri private

Credit autor: admin.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button