Sport

FOTBAL – Înfrângeri pentru Avântul Reghin și MSE Târgu Mureș, punct adus din deplasare de CS Iernut

LIGA A III-A. În cea de-a 22-a etapă a seriei V din Liga a 3-a (cea mai avansată în care activează echipe din județul Mureș), singura echipă din județ care a reușit să puncteze a fost deja retrogradata CS Iernut, care a întâlnit în deplasare, într-un derby al codașelor (ultimele două locuri din serie) echipa a doua a Gaz Metan Mediaș.

 

După un meci disputant, în care a condus cu 1-0 la pauză, prin reușita lui Pop, și cu o diferență de două goluri (!) până în minutul 90, iernuțenii s-au văzut egalați în minutele de prelungiri, prin goluri înscrise la ultimele faze ale meciului. Oricum, CS Iernut, care rămâne pe ultimul loc al clasamentului seriei și, practice, fără speranță pentru menținerea în Liga a 3-a, a reușit primul egal din această ediție de campionat, în care, în 22 de meciuri a reușit să adune doar 7 puncte.

 

La Someșeni, elevii antrenorului Tiberiu Gabor au pierdut categoric și scontat, cu cea de-a patra clasată a seriei, Sănătatea Cluj. Scor de neprezentare: 3-0 (foto din meci). La Reghin, echipa locală Avântul, cea mai bine clasată dintre cele treie chipe mureșene din Liga a 3-a, a pierdut, surprinzător, meciul cu bistrițenii de la Unu Fotbal Gloria. Bistrițenii au condus pe tabela de marcaj cu 2-0, cu câte un gol înscris pe repriză, formația reghineană reușind să reducă din handicap spre finalul jocului, din lovitură de la 11 metri.

 

Iată rezultatele și marcatorii etapei a 22-a:

* Gaz Metan Mediaş 2 – CS Iernut: 3-3 – Raul Hăşmăşan (65, 90), Dragoş Circa (90 3 – autogol) / Adrian Pop (9, 68), Marius Bălaş (64)

* Sănătatea Cluj – MSE Târgu Mureş: 3-0 – Ionuţ Rada (14), Adrian Lupu (60), Dan Roman (71)

* Avântul Reghin – ACS Unu Fotbal Gloria: 1-2 – Adrian Murar (82 – pen.) / Ovidiu Stoianof (39), Rareş Băldean (79)

* AFK Csikszereda Miercurea Ciuc – Sticla Arieşul Turda: 1-0 – Szilard Magyari (70)

* Olimpic Cetate Râşnov – Minaur Baia Mare: 1-0 – Vlad Boricean (50)

* Unirea Tăşnad – Unirea Dej: 1-2 – Raul Silaghi (86) / Andrei Pop (65), Florin Blaj (90 1)

* AFC Hărman – AFC Odorheiu Secuiesc: 2-0 – Bogdan Roşu (82, 90 3)

* ACS Fotbal Comuna Recea – CFR Cluj 2: 3-1 – Sergiu Ciocan (20), Romario Rus (75), Alexandru Mărieş (80) / Adrian Pop (55).

 

În clasamentul Seriei 5 din Liga a III-a, primele trei poziții sunt ocupate de ACS Fotbal Comuna Recea (55 de puncte),  AFK Csikszereda Miercurea Ciuc (52 de puncte) și Minaur Baia Mare (43 de puncte). Echipele mureșene ocupă locurile 7 (Avântul Reghin 33 de puncte), 14 (MSE Tîrgu Mureș, 15 puncte) și 16 (CS Iernut, 7 puncte).

 

Andrei TUDORAN


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: FOTBAL – Înfrângeri pentru Avântul Reghin și MSE Târgu Mureș, punct adus din deplasare de CS Iernut

Credit autor: admin.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button