Sport

FOTBAL – Vineri, în Târgu Mureș, meci de Liga 1: FC Hermannstadt – Gaz Metan Mediaș

LIGA 1. Vineri, 19 iulie, de la ora 18.00, pe stadionul Trans-Sil din Târgu Mureș, se dispută meciul de Liga 1 FC Hermannstadt – Gaz Metan Mediaș, derby-ul județului Sibiu. Organizatorii au anunțat că biletele au fost puse în vânzare la prețul de 10 lei (și la casele de bilete ale stadionului Trans-Sil) – copiii sub 14 ani au intrare liberă.

 

Partida dintre FC Hermannstadt și Gaz Metan Mediaș, contează pentru etapa a II-a Ligii 1. În prima etapă, sibienii au pierdut cu 3-4 meciul cu FCSB (în deplasare, la Pitești), iar medieșenii au remizat, 2-2, pe teren propriu, cu nou-promovata Chindia Târgoviște.

 

Fanii fotbalului din Mureș pot să asiste și în sezonul 2019-2020 la meciuri de Liga 1, în urma deciziei conducerii echipei sibiene FC Hermannstadt de a-și disputa meciurile de acasă pe stadionul Trans-Sil din Târgu Mureș.

 

Până la jumătatea lunii octombrie 2019, Hermannstadt ar urma să dispute următoarele meciuri pe teren propriu (respectiv, în Târgu Mureș): cu Gaz Metan Mediaș (etapa a 2-a, în 19 iulie, ora 18), cu CS U. Craiova (etapa a 4-a, în 3 august, ora 18), cu Clinceni (etapa a 6-a, în 17 august, ora 18), cu Chindia Târgoviște (etapa a 8-a, în 31 august, ora 18) și cu FC Botoșani (etapa a 11-a, în 28 septembrie, ora 18).

 

Hermannstadt a jucat și în sezonul trecut 10 meciuri “acasă” în Târgu Mureș, de la începutul sezonului competițional până în 8 decembrie 2018 (meciul cu Dinamo), când gazonul, prost întreținut, a devenit efectiv impracticabil și s-a mutat la Pitești și apoi la Cluj-Napoca, ultimele etape ale campionatului disputându-le pe Stadionul Municipal din Sibiu.

 

Datorită echipei sibiene, fanii fotbalului din Mureș au putut vedea partidele oficiale ale acesteia cu Sepsi OSK, Dunărea Călărași, FC Voluntari, Gaz Metan Mediaș, CFR Cluj, FCSB, Astra, FC Botoșani, Chiajna și Dinamo.

 

Andrei TUDORAN


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: FOTBAL – Vineri, în Târgu Mureș, meci de Liga 1: FC Hermannstadt – Gaz Metan Mediaș

Credit autor: admin.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button