Fotbalistele americane, în „sferturi” la Cupa Mondială

fotbalistele americane in sferturi la cupa mondiala

Luni, 24 iunie, la Campionatul Mondial de fotbal feminin din Franța au avut loc două meciuri contând pentru optimile de finală: Spania – SUA 1-2 (la Reims) și Suedia – Canada 1-0 (la Paris). Ambele goluri ale selecționatei americane, care este campioana la zi, au fot marcate de vârful de atac Megan Rapinoe (FOTO). SUA și Suedia s-au calificat astfel în sferturile de finală, alături de Germania, Norvegia, Anglia și Franța.

Marți, 25 iunie, se vor disputa ultimele două „optimi”: Italia – China (de la ora 19:00, la Monpellier) și Olanda – Japonia (de la ora 22:00, la Rennes). Primul sfert de finală este programat joi, 27 iunie: Norvegia – Anglia (de la ora 22:00, la Le Havre). Vineri, 28 iunie, va avea loc „sfertul” Franța – SUA (de la ora 22:00, la Paris).

Sâmbătă, 29 iunie, sunt programate ultimele două sferturi de finală: Italia sau China – Olanda sau Japonia (de la ora 16:00, la Valenciennes) și Germania – Suedia (de la ora 19:30, la Rennes).

Turneul final din Franța se desfășoară între 7 iunie – 7 iulie, iar naționala americană este deținătoatea titlului mondial, după rezultatul de 4-2 cu Japonia, în finala din 2015, disputată în orașul canadian Vancouver.

Septimiu Cioloboc

The post Fotbalistele americane, în „sferturi” la Cupa Mondială appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Fotbalistele americane, în „sferturi” la Cupa Mondială

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.