Sport

Goluri pentru toate „tricolorele” mureșene

Cu cinci jucăoare de la echipele mureșene în lot, reprezentativa de handbal junioare a României a încheiat un ultim stagiu de pregătire centralizat pentru acest an, la Izvorani, cu două amicale în compania echipei similare a Elveției. În primul joc România a învins cu 36-32, iar în al doilea elvețiencele s-au impus cu 35-25. Din lotul reprezentativei României, cu antrenorii Horațiu Pașca principal și Mihaela Evi, antrenoarea echipei CSM Târgu Mureș secund, au făcut parte trei jucătoare de la CSM și două de la CS Arena Târgu Mureș. Toate cele cinci au reușit să încrie în ambele partide. În jocul câștigat de „tricolore” Carla Lăcătuș și Sarah Darie au înscris câte 4 goluri, colega lor de la CSM  Tania Coșarcă 2, iar cele două componente de la Arena, Andreea Țîrle și Corina Lupei au punctat câte o dată.  Pentru România au mai înscris: A. Sandu și Borș (4), Ion (3), Merla, Coman și Nicolau (2), Soreanu, Dumitru, Olaru, Tănasă, Eiler, C. Sandu, Călina și Ailincăi câte 1 gol.

În a doua partidă din cele 25 de goluri ale României 9 le-au reușit jucătoarele echipelor mureșene, astfel: Lupei 3, Lăcătuș și Coșarcă 2, Țîrle și Darie câte 1, celelalte fiind reușite de A. Sandu 5, C. Sandu 4, Merla 2, Soreanu, Dumitru, Coman, Olaru și Tănasă  câte 1.

La această campanie a participat și lotul de cadete (junioare II), acesta reușind să obțină victoria în ambele jocuri cu Elveția, cu același 36-32 în prima întâlnire și cu 27-25 a doua.

Pentru lotul de junioare a fost ultima acțiune din acest an, dar pentru unele doar pe plan intern, deoarece pentru lotul de Tineret urmează un puternic turneu amical în Franța, urmat de două amicale cu Cehia, la București. În acest lot se află alte trei jucătoare de la CSM Târgu Mureș: Ioana Ugran, Monica Bărăbaș și Maria Ola.

Post-ul Goluri pentru toate „tricolorele” mureșene apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Goluri pentru toate „tricolorele” mureșene

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button