Sport

Greul continuă pentru baschetbaliste

Singura echipă mureșeană de la jocurile sportive care activează în primul eșalon, BC Sirius-CS Mureșul Târgu-Mureș se află într-o situație dificilă înaintea etapei a IV-a din seria Vest a Ligii Naționale. Mureșencele au înregistrat trei eșecuri în primele trei etape, cu KSE Târgu Secuiesc pe teren propriu, la FCC Baschet Arad și Universitatea Cluj-Napoca și unul în Cupa României. Pentru ele urmează un duel foarte dificil în campionat, pe teren propriu, cu CSM Satu Mare.

Acesta va avea loc în Sala Sporturilor sâmbătă, 2 noiembrie, de la ora 19.00. De menționat totuși că în lot se află multe jucătoare foarte tinere, deci neexperimentate, iar dintre cele cu experiență unele revin după o perioadă de întrerupere, altele nu pot participa din diverse motive la pregătiri.

Al patrulea eșec al mureșencelor a fost înregistrat în Cupa României, unde este aproape de eliminarea din primul tur. Ele vor întâlni în jocul retur, în 10 noiembrie, Agronomia București, dar le va fi greu să întoarcă rezultatul după ce au cedat jocul tur cu 45-60. Învingătoarea acestui duel se va confrunta în cea de-al patrulea sfert cu CSM Alexandria.

Partidele tur din sferturile de finală vor avea loc la 11 decembrie, iar cele din manșa secundă se vor disputa la 15 ianuarie 2020.

Post-ul Greul continuă pentru baschetbaliste apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Greul continuă pentru baschetbaliste

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button