Handbaliste de la CSM Tg.Mureș, la lotul național de tineret

handbaliste de la csm tg mures la lotul national de tineret

Naționala feminină de handbal tineret a României va efectua, în perioada 23-29 septembrie, la Brașov, un stagiu centralizat de pregătire. Printre jucătoarele convocate în vederea acestei acțiuni se numără și trei componente ale echipei CSM Tg.Mureș, respectiv Monica Bărăbaș, Andreea Târșoagă și portarul Ioana Ugran(foto). Pentru Andreea Târșoagă va fi prima convocare la lotul național după o perioadă de 6 luni, timp în care a stat departe de teren din cauza unei accidentări. Jucătoarea târgumureșeană a suferit o ruptură de ligament în meciul de cupă cu Universitatea Cluj, disputat în martie, pe teren propriu și a ratat participarea, alături de naționala de senioare, la puternicul turneu Golden League din Franța.

Andreea Târșoagă se simte mult mai bine după intervenția chirugicală suferită, dar nu este încă refăcută sută la sută, motiv pentru care antrenoarea Mihaela Evi nu a folosit-o încă în partidele susținute de CSM în actuala stagiune. La lot, sportiva va continua procesul de recuperare, alături de preparatorul fizic al echipei naționale.

Reprezentativa de tineret a României se pregătește în vederea Campionatului Mondial Under 20, competiție ce se va desfășura, vara viitoare, la noi în țară.

Valeriu Voaideș

The post Handbaliste de la CSM Tg.Mureș, la lotul național de tineret appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Handbaliste de la CSM Tg.Mureș, la lotul național de tineret

Credit autor: Corina Muntean.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.