Handbaliste mureșene, în pregătiri pentru Europene

handbaliste muresene in pregatiri pentru europene

Naționala feminină de handbal a României, alcătuită din jucătoare sub 19 ani, a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru Campionatul European, competiție programată în perioada 11-21 iulie, la Gyor, în Ungaria. Handbalistele tricolore s-au reunit la Satu Mare, unde efectuează ultimele antrenamente sub conducerea antrenorului Dragoș Dobrescu. Printre jucătoarele convocate se numără și trei componente ale echipei CSM Tg.Mureș, Monica Bărăbaș, Sarah Darie (foto) și portarul Ioana Ugran.

Echipa țării noastre a participat, zilele trecute, la turneul amical Scandinavia Open, unde a pierdut toate cele trei partide susținute: 22-33 cu Norvegia, 18-21 cu Suedia și 25-29 cu Danemarca. Fetele noastre vor întâlni Norvegia și Suedia și la Europene, cea de treia adversară a tricolorelor din grupa D fiind Portugalia.

O altă handbalistă de la CSM Tg.Mureș, Carla Lăcătuș, se află în cantonament, la Tg.Secuiesc, cu echipa națională de junioare a României, care se pregătește pentru Festivalul Olimpic al Tineretului European (21-27 iulie, Baku, Azerbaidjan) și pentru Campionatul European Under 17, din luna august, de la Celje, din Slovenia.

Valeriu Voaideș

The post Handbaliste mureșene, în pregătiri pentru Europene appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Handbaliste mureșene, în pregătiri pentru Europene

Credit autor: Corina Muntean.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.