Sport

Handbalistele cedează în derby și pierd teren

În cea de-a III-a etapă din returul 1, a VIII-a a ediției, echipa feminină de handbal CSM Târgu Mureș a fost învinsă de principala contracandidată la șefia seriei D din Divizia A, Crișul Chișineu Criș. Arădencele au obținut victoria cu 31-25 și s-au distanțat în fruntea clasamentului, fiind singura echipă neînvinsă, cu un rezultat de egalitate, înregistrat în jocul din tur la Târgu Mureș. În sala Universității Aurel Vlaicu din Arad, elevele antrenorilor Mihaela Evi și Daniel Pop nu au rezistat iureșului gazdelor, deși au revenit în prima repriză de la 8-12, încheind repriza la egalitate, la 16. La reluare gazdele au reușit să se desprindă din nou la 4, apoi la 5 goluri. Mureșencele au dat din nou semne că pot reveni, s-au apropiat în câteva rânduri până la 3 goluri, dar pe măsură ce trecea timpul, precipitarea în faza ofensivă și numeroasele ratări, în special de pe extreme, și-au spus cuvântul.

În urma acestui eșec CSM a rămas la 6 puncte de prima clasată și își vede amenințată și poziția secundă de către CSU Oradea, în fața căreia a pierdut în precedenta deplasare. În penultima etapă din primul retur, mureșencele întâlnesc marți, 12 noiembrie, de la ora 17.00, pe teren propriu, ultima clasată, formația Marta Baia Mare, dar până la acel joc junioarele din lot urmau să întâlnească duminică, de la ora 13.00, a doua echipă târgumureșeană din seria E a campionatului junioarelor I, CS Arena.

Post-ul Handbalistele cedează în derby și pierd teren apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Handbalistele cedează în derby și pierd teren

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button