Sport

Handbalistele CSM trec victorioase linia de sosire

După un final de an solicitant, cu nu mai puțin de 5 jocuri disputate în interval de 7 zile, la junioare și senioare, majoritatea componentelor lotului de handbal feminin CSM Târgu Mureș au intrat în vacanța de iarnă. Au reușit acest lucru cu victorii. Ultima care a evoluat a fost cea de senioare, în etapa a X-a a Seriei D din Divizia A, care s-a impus cu 30-23 (12-14) în deplasarea de la Timișoara, cu CSU de Vest din orașul de pe Bega. După ce în urmă cu doar două zile câștigaseră la pas întâlnirea din deplasarea de la Zalău, în campionatul junioarelor I, practic în aceeași componență elevele antrenorilor Mihaela Evi și Daniel Pop au avut o sarcină mult mai dificilă în Banat. Deși scorul final arată o victorie la o diferență clară, mureșencele s-au văzut nevoite să se întrebuințeze serios pentru a se impune, fiind conduse cu două goluri la pauză.

Marcatoarele formației mureșene au fost: Monica Bărăbaș 8 goluri, Sarah Darie 6, Andreea Târșoagă 5, Flavia Munteanu 4, Tania Coșarcă 3, Maria Ola, Carla Lăcătuș, Ioana Moldovan și Carina Ghemeș câte 1 gol.

Aminteam faptul că vacanța vine pentru unele componente, deoarece mai multe dintre jucătoare vor participa în perioada următoare la acțiuni ale echipelor reprezentative de junioare sau de tineret ale României.

O parte a doua dificilă

Acest joc a fost ultimul din cadrul returului 1, începând din 18 ianuarie urmând să aibă loc cele 10 etape, turul și returul 2. Mureșencele se mențin în lupta pentru ocuparea unuia dintre cele două locuri care duc la barajul pentru promovarea în Liga Națională, dar a fost o primă parte sub nivelul ediției trecute, când au pierdut un singur joc, la final, când nu mai puteau ceda primul loc. Ele vor întâlni în prima partidă din anul viitor pe teren propriu CSU Oradea, aflată la doar 3 puncte în urma lor. Pe de altă parte, este posibilă și ocuparea primei poziții, pe care se află Crișul Chișineu Criș. Arădencele au 4 puncte avantaj după ce au remizat în această ultimă rundă la Oradea. Un parcurs cu victorii pe linie al CSM-ului ar presupune o dublă victorie, implicit 6 puncte.

Post-ul Handbalistele CSM trec victorioase linia de sosire apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Handbalistele CSM trec victorioase linia de sosire

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button