Sport

Handbalul juvenil târgumureșean, pe val

Echipele de handbal juniori din Târgu Mureș au obținut la sfârșitul săptămânii noi victorii în cadrul fazei a doua a campionatului.

Calificată împreună cu formațiile ACS Transilvania Brașov și

Szejke Odorheiu Secuiesc din seria E a campionatului juniorilor III, LPS Târgu Mureș a debutat cu o victorie în faza a doua a campionatului. Mureșenii au trecut pe teren propriu cu 39-31 (22-13) de LPS Târgu Jiu, în prima etapă a grupei 3 Valoare și ocupă locul 3, cu 3 victorii și 2 înfrângeri. Grupele Valoare sunt patru la număr, cu câte șase formații, acestea ducând cu ele rezultatele din prima fază. Aici, LPS Târgu Mureș a înregistrat câte o victorie și un eșec cu cele două adversare alături de care a obținut calificarea. Celelalte două adversare venite din grupa F cu care au de susținut jocuri în faza a doua sunt CSȘ Craiova și Viitorul Ploiești. O altă echipă a băieților de la LPS Târgu Mureș calificată în grupele Valoare este cea a juniorilor II. Aici jocurile fazei a doua vor începe în 1 martie, iar mureșenii pornesc cu 4 victorii cu cele două adversare din grupa în care s-au impus.

Campioanele, la pas

Campioană în exercițiu la fete junioarele I de la CSM Târgu Mureș nu a avut niciun fel de probleme în a se impune în cadrul etapei a IV-a din faza a doua a noii ediții a campionatului, în Grupa 3 Valoare. Lidere neînvinse după jocurile din grupă și în primele trei etape din faza a doua, mureșencele s-au impus cu 37-20 (18-7) în deplasarea la ultima clasată, Unirea Sânnicolau Mare. Mureșencele sunt deja calificate pentru turneul final înaintea ultimelor două etape, pe care le vor susține cu LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș, în 1 martie, pe teren propriu și la Liceul Teoretic „Traian Vuia” Reșița, în 8 martie.

Post-ul Handbalul juvenil târgumureșean, pe val apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Handbalul juvenil târgumureșean, pe val

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button