Sport

Hermannstadt mai speră în Liga a I de fotbal

Cea de-a 14-a etapă, ultima, din play-out-ul Ligii I Betano de fotbal s-a terminat duminică, 2 iunie, cu jocurile: AFC Hermannstadt – Dunărea Călărași 2-1 și Gaz Metan Mediaș – Concordia Chiajna 3-1.

Sibienii, antrenați de Vasile Miriuță, au fost conduși pe tabela de marcaj (gol Steliano Filip, în minutul 77), dar au revenit miraculos, prin reușitele semnate, pe un final de meci incandescent, de vârful congolez Juvhel Tsoumou (FOTO, în minutul 85) și atacantul croat Ivan Lendrić (în minutul 90 6). Runda a debutat vineri, 31 mai, cu partidele: CSM Politehnica Iași – FC Botoșani 0-2 și Dinamo București – FC Voluntari 0-0.

Pe locul întâi în clasament s-a situat Gaz Metan Mediaș (cu 48 de puncte), urmată de FC Botoșani (cu 44 de puncte), Dinamo București (cu 43 de puncte), CSM Politehnica Iași (cu 31 de puncte), FC Voluntari (cu 31 de puncte), AFC Hermannstadt (27 de puncte), Dunărea Călărași (25 de puncte) și Concordia Chiajna (cu 19 puncte).

Ultimele două clasate, Dunărea Călărași și Concordia Chiajna, au retrogradat în Liga a II-a Casa Pariurilor, în vreme ce ocupanta locului 6, AFC Hermannstadt, va disputa o „dublă” de baraj pentru menținere / promovare cu Universitatea Cluj, formație care a încheiat pe poziția a treia în eșalonul secund.

Septimiu Cioloboc

The post Hermannstadt mai speră în Liga a I de fotbal appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Hermannstadt mai speră în Liga a I de fotbal

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button