Sport

Istoria nu se repetă, mureșencele înving

Echipa de handbal junioare I CSM Târgu Mureș a încheiat la egalitate partida din cadrul etapei a IV-a a turului, 30-30 în deplasarea de la Cluj Napoca, după ce la pauză formația locală CSȘ Viitorul conducea cu 14-13. Pentru mureșence este dealtfel ultima partidă din tur, deoarece vor sta în etapa următoare, CSȘ Mediaș fiind retrasă. Indiferent de rezultate ultimei etape, CSM Târgu Mureș va încheia turul pe prima poziție în seria E, avantajul la golaveraj față de clujence fiind unul care le scutește de griji ( 51, față de 17).

Deși nu este o victorie, iar echipa mureșeană era favorită și pentru faptul că sunt campioanele en-titre la această categorie, rezultatul poate fi considerat unul pozitiv din cel puțin două puncte de vedere. Pe lângă faptul că mai multe dintre componentele ediției precedente au depășit vârsta junioratului, cele care fac parte din actuala echipă au susținut în seara zilei precedente jocul din cadrul Diviziei A cu CSU Universitatea de Vest Timișoara. Dealtfel toate cele șase marcatoare din partida de la Cluj-Napoca au evoluat și în partida câștigată cu formația bănățeană. Cele mai multe goluri le-a înscris Sarah Darie, cu 13 goluri, fiind urmată de Carla Lăcătuș, cu 5, Flavia Munteanu 4, Tania Coșarcă 3, Monica Bărăbaș 3 și Roxana Guță 2.

Al doilea motiv pentru care rezultatul poate fi considerat unul pozitiv este cel al confruntării de pe Someș din sezonul trecut, când mureșencele au pierdut partida cu principala candidată la șefia grupei.

Dacă fetele de la CSM vor sta în etapa viitoare, în aceasta a stat a doua echipă târgumureșeană din serie, Arena, care va încheia turul pe teren propriu, cu CSȘ Zalău, un joc între singurele formații fără victorie.

Returul va începe în 3 noiembrie, după o săptămână de întrerupere.

Post-ul Istoria nu se repetă, mureșencele înving apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Istoria nu se repetă, mureșencele înving

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button