Sport

Italia, învinsă la fotbal tineret

Miercuri, 19 iunie, la Campionatul European de fotbal pentru tineret din Italia și în San Marino au fost programate întâlnirile etapei a doua din grupa A: Spania – Belgia 2-1 (la Reggio Emilia) și Italia – Polonia 0-1 (FOTO, la Bologna). În clasament conduce, surprinzător, Polonia (cu un total de 6 puncte), urmată de Italia (cu 3 puncte), Spania (tot cu 3 puncte) și Belgia (fără niciun punct). Gazdele mai au de jucat cu belgienii, deveniți între timp… turiști cu bagajele făcute.

Joi, 20 iunie, vor avea loc partidele rundei a doua din grupa B: Danemarca – Austria (de la ora 19:30, la Udine) și Germania – Serbia (începând cu ora 22:00, la Trieste). Grupa este condusă de Germania, urmată de Austria (cu câte 3 puncte), Danemarca și Serbia (ambele fără niciun punct).

Turneul final este alcătuit din trei grupe a câte patru echipe, iar câștigătoarele grupelor și cea mai bună ocupantă a locului secund se vor califica în semifinale.

Naționala noastră, antrenată de Mirel Rădoi, este în grupa C, alături de Anglia, Franța și Croația. După meciurile din prima etapă, în clasament conduce România, urmată de Franța (ambele cu câte 3 puncte), Anglia și Croația (amândouă fără niciun punct). Vineri, 21 iunie, sunt programate jocurile etapei a doua: Anglia – România (de la ora 19:30, pe stadionul „Dino Manuzzi” din Cesena) și Franța – Croația (începând cu ora 22:00, pe stadionul „Serravalle” din San Marino).

„Euro” U 21 se desfășoară în intervalul 16-30 iunie.

Septimiu Cioloboc

The post Italia, învinsă la fotbal tineret appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Italia, învinsă la fotbal tineret

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button