Sport

Jocuri cu principalele adversare pentru handbaliste

În etapa a doua din cadrul Diviziei A la handbal feminin, CSM Târgu Mureș întâlnește sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 14.30, în deplasare, formația CSU Reșița. Ambele echipe au debutat cu victorie în noua ediție a eșalonului secund, astfel încât partida constituie un adevărat derby pentru supremație. Componența seriei D este identică cu cea din sezonul trecut, cu aceleași favorite la cele două locuri care duc la barajul pentru promovarea în Liga Națională. A treia este Crișul Chișineu Criș, instalată înfruntea clasamentului datorită golaverajului superior. Mureșencele au învins în etapa inaugurală pe teren propriu cu 30-24 formația CSU Oradea, în timp ce reșițencele au câștigat la 7 goluri diferență întâlnirea de la Baia Mare, 28-21 cu CS Marta. Echipa antrenorilor Mihaela Evi și Daniel Pop putea și ea să obțină o victorie mai concludentă, a și avut încă din prima repriză un avantaj mai consistent, dar era mai importantă victoria și rodarea echipei decât diferența de scor. Mai mult, sorții au decis în această ediție ca principalele favorite să se confrunte chiar din primele etape, CSM urmând ca în etapa următoare să primească vizita arădencelor de la Chișineu Criș, adversara cu care și-a disputat până aproape de final prima poziție.

Campionatul este însă abia la început și va avea aceeași desfășurare ca și în ediția trecută, cu două tururi și două retururi, deci patru întâlniri cu același adversar. În ediția trecută mureșencele au cedat din cele 20 de partide un singur joc, cu Crișul, dar și aceea la final, când primul loc era deja asigurat. Cu CSU Reșița s-a impus în toate cele patru întâlniri, dar la început de drum datele pot fi complet diferite, multe echipe având loturi cu multe modificări.

Post-ul Jocuri cu principalele adversare pentru handbaliste apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Jocuri cu principalele adversare pentru handbaliste

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button