Sport

Junioarele pregătesc turneele finale

Echipa de handbal junioare I CSM Târgu Mureș a mai obținut o victorie fără a se întrebuința prea mult, 43-30 (25-16) pe teren propriu cu LPS Sebeș. Fără a se pune problema calificării la turneele semifinale, campioane la categoria lor de vârstă, mureșencele își continuă nestingherite cursa pentru câștigarea seriei și în a doua fază a competiției în ediția actuală. Întâlnirea cu echipa din Alba a fost penultima din această fază, etapa a V-a în grupa Varoare 3, a IX-a care contează la clasamentul final, cu precizarea că cele două jocuri duble între echipele care au obținut calificarea din faza grupelor au contat și în faza a doua. Astfel, cele trei echipe calificate în grupele de elită, numite Valoare au de susținut doar câte șase partide, câte un joc tur-retur cu cele trei venite din cealaltă serie.

Cu acest nou succes obținut la pas mureșencele și-au asigurat matematic primul loc în grupa în care sunt urmate de CSȘ Viitorul Cluj și mai au de susținut un singur joc, în deplasare, cu Liceul Teoretic „Traian Vuia”, care va avea loc duminică, 7 martie.

În acest ultim meci de pe teren propriu golurile echipei antrenorilor Mihaela Evi și Daniel Pop au fost înscrise de următoarele jucătoare:

Monica Bărăbaș 8, Carla Lăcătuș 6, Flavia Munteanu 5, Sarah Darie 5, Tania Coșarcă 5, Roxana Guță 4, Fekete Anna 4, Ilinca Postelnicu 3, Luciana Bercea 2, Major Nora 1.

Post-ul Junioarele pregătesc turneele finale apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Junioarele pregătesc turneele finale

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button