Sport

Klosz Péter, onorat post-mortem, la Gala ETU, cu Executive Board Award

Klosz Péter, fostul președinte al Federației Române de Triatlon, decedat în luna noiembrie 2019, în urma unui infarct miocardic, a fost onorat în acest sfârșit de săptămână în cadrul Galei ETU (Uniunea Europeană de Triatlon), care s-a desfășurat la Minsk.

 

Post-mortem, lui Klosz Péter  i-a fost acordat premiul Executive Board Award.

“A fost un mare președinte, un prieten adevărat care a ajutat, într-adevăr, federația noastră națională. ETU are onoarea de a acorda acest premiu lui Peter Klosz”, a fost anunțul care a ridicat sala în picioare, iar în aplauzele invitaților, familiei lui Klosz Péter i-a fost înmânată distincția care recunoaște excelența și meritele deosebite a celui care a fost președintele Federației Române de Triatlon.

Înainte de înmânarea distincției, invitații au putut urmări un montaj foto cu imagini din competițiile în care Klosz Péter și-a pus sufletul, brațele și creierul.

“Mulțumim Președintelui Renato Bertrandi pentru acest gest și pentru că a onorat munca și rezultatele lui Peter. Peter nu te vom uita niciodată!”, au scris reprezentanții Federației Române de Triatlon pe pagina de Facebook legat de această recunoaștere europeană.

Recent, la nivel județean, implicarea sa îndelungată și profundă în dezvoltarea acestui sport, de la înființarea federației de resort și până la organizarea unor competiții naționale și internaționale, de mare anvergură, în Târgu Mureș (Campionatul Balcanic de Cross Duatlon, Campionat European de Cross Duatlon şi Cross Triatlon, Xterra, Festivalul European de Multisport) și în țară (Campionatul European de Wintertriatlon şi Campionatul Mondial de Wintertriatlon din Cheile Grădiştei, Cupa Europeană de Triatlon din Mamaia, Campionatele Naţionale de Ironman şi Half Ironman din Oradea, Cluj sau Lacul Vidraru) a fost recunoscută prin acordarea distincției ALAE – Aripi, cea mai importantă distincţie acordată de Consiliul Judeţean Mureș.

Ligia VORO

Sursa foto: Facebook

 

 

Post-ul Klosz Péter, onorat post-mortem, la Gala ETU, cu Executive Board Award apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Klosz Péter, onorat post-mortem, la Gala ETU, cu Executive Board Award

Credit autor: Ligia Voro.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button