Sport

Kumiteka de anvergură mondială, stagiu de pregătire la Târgu Mureș

Christophe Pinna, unul dintre cei mai mari kumiteka din toate timpurile ne onorează cu prezența la un stagiu de pregătire organizat la Târgu Mureș, pentru al doilea an consecutiv.

În perioada 15-18 iunie 2023, la invitația CS Juvenes și a Federației Române de Karate WUKF, Pinna va îndruma sportivii români într-un stagiu de pregătire în care primele două zile sunt rezervate membrilor lotului național, iar în a doua parte, orice sportiv practicant de Karate WUKF poate să ia parte la stagiu”, au transmis reprezentanții clubului Juvenes Târgu Mureș.

Stagiul de pregătire va fi structurat în patru antrenamente, pentru practicanții de kumite competițional, sportivi, antrenori, arbitri și iubitori ai karate-lui, după următorul program:

Joi17:30 – 19:30 – doar lotul național
Vineri10:00 – 12:00 – doar lotul național
17:30 – 19:00 – publicul larg
Sâmbătă10:00 – 11:30 – publicul larg
17:30 – 19:00 – publicul larg
Duminică9:00 – 11:00 – publicul larg

 
Christophe Pinna este o figură emblematică a artelor marțiale, membru în Lotul Național al Franței, cu un record de: 6 ori campion al Franței, 2 ori campion al Jocurilor Mediteraneene, 6 ori campion European, 2 ori câștigător al Cupei Europei, 4 ori Campion Mondial, Open World Champion.

”Rezultatele lui oferă inspirație pentru mii de sportivi din întreaga lume, iar acum, pentru al doilea an consecutiv, cunoștințele lui pot fi incluse în pregătirea sportivilor români. De menționat de asemenea că este ultimul stagiu de pregătire pentru sportivii ce vor reprezenta România la Campionatul Mondial de Karate WUKF ce se va desfășura anul acesta în perioada 11-16 iulie la Dundee, în Scoția”, a mai informat aceeași sursă.

(Redacția)

Post-ul Kumiteka de anvergură mondială, stagiu de pregătire la Târgu Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Kumiteka de anvergură mondială, stagiu de pregătire la Târgu Mureș

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button